Kadışehri Şehit Bünyamin Duymaz İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak.

Misyon: Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir.

Başarılar: "BEYAZ BAYRAK" ve "BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI" sertifikalarını almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 08:40 - 14:35
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI VE TEMEL EĞİTİM KURUMLARINDA DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜ GÜÇLENDİRME PROJESİ" PROJELERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Telefon - Sabit 0354 375 40 14

WEB - https://sehitbunyaminduymazilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Lütfullah Kayalar Mah. Kadıköy S. No 2 Kadışehri / YOZGAT

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kadışehri ilçe merkezinin Lütfullah Kayalar Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - Lütfullah Kayalar Mah. Kadıköy S. No 2 Kadışehri / YOZGAT

Ulaşım İlçe merkezine yürüyerek gidilebilir mesafede, İle ise sabah 07:00 ve öğlen 12:00´da araç kalkmaktadır. İlden ilçeye dönüş ise saat 12:00 ve 17:00 saatlerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezine yürüme mesafesinde, il merkezine 90 km uzaklıktadır.